OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Efefkt 3 miesięcznej diety został w 100% osiągnięty , Na początku podchodziłam spceptycznie , jednak stosowałam sie do zalecen bardzo restrykcyjnie i wyszło bardzo dobrze.Co jest bardzo dobre w podejściu Pani doktor , to przede wszystkim dopasowanie moich preferencji żywieniowych i trybu życia:)

 

Iwona / 2018-06-15

bardzo dobry

opinia z serwisu

Efefkt 3 miesięcznej diety został w 100% osiągnięty , Na początku podchodziłam spceptycznie , jednak stosowałam sie do zalecen bardzo restrykcyjnie i wyszło bardzo dobrze.Co jest bardzo dobre w podejściu Pani doktor , to przede wszystkim dopasowanie moich preferencji żywieniowych i trybu życia:)

 

Iwona / 2018-06-15

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam porady Pani Elżbiety, dieta dostosowana jest indywidualnie nie tylko do ulubionych produktów, ale również trybu życia. Pani dietetyk jasno i dokładnie tłumaczy wszelkie ewentualne wątpliwości. Pierwsze efekty mam już za sobą i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję :)

 

Adam / 2018-07-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Z przyjemnością polecam Panią Anię wszystkim którzy chcą pozbyć się zbędnych kilogramów. Pani Ania to osoba profesjonalna, miła i rzeczowa, posiada ogromny dar wspierania i motywowania w trudnych momentach a indywidualne podejście do każdego pacjenta gwarantuje sukces. Kamil (-23 kg)

 

Kamil / 2018-08-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania, Profesjonalizm w każdym calu. Profesjonalne podejście do klienta bez narzucania swoich koncepcji żywienia ,a dobieranie potraw z elementów które spożywa klient. Przede wszystkim Pani Ania jest skuteczna i przekonałem się na własnej skórze ,że dieta naprawdę działa.

 

Michał / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania, Profesjonalizm w każdym calu. Profesjonalne podejście do klienta bez narzucania swoich koncepcji żywienia ,a dobieranie potraw z elementów które spożywa klient. Przede wszystkim Pani Ania jest skuteczna i przekonałem się na własnej skórze ,że dieta naprawdę działa.

 

Michał / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Chociaż jak pewnie wielu, próbowałam już niejednego sposobu na utratę wagi, to dopiero wizyta u pani Ani pozwoliła mi zrozumieć jak należy to robić właściwie. Rewelacyjne podejście do pacjenta, jasno i konkretnie wytłumaczone co i jak trzeba robić :) Nic tylko zaczynać!

 

Magdalena / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna Jędrusik jest bardzo dobrym dietetykiem, a zarazem przemiłą osobą. Współpracujemy razem już od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona z doboru diety, a także efektów jakie ze sobą przyniosła. Pani Anna potrafiła sprawić, że bycie na diecie sprawia przyjemność :)

 

Aleksandra / 2018-09-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńska. Dzięki Pani Eli sukcesywnie chudnę a co najważniejsze nie chodzę głodna. Potrawy są smaczne, zdrowe i dostosowane do moich indywidualnych upodobań. Jestem bardzo zadowolona z efektów, czuję się młodsza i mam więcej energii :)

 

Jolanta / 2018-09-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńska. Dzięki Pani Eli sukcesywnie chudnę a co najważniejsze nie chodzę głodna. Potrawy są smaczne, zdrowe i dostosowane do moich indywidualnych upodobań. Jestem bardzo zadowolona z efektów, czuję się młodsza i mam więcej energii :)

 

Jolanta / 2018-09-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zgłosiłam się do P. Elżbiety z nietypowym problemem: jak zdrowo przytyć, zachowując niski poziom cholesterolu i cukru. I udało się! P. Elżbieta jest osobą, która wzbudza zaufanie. Chętnie uwzględnia upodobania i preferencje pacjenta, a dieta jest na tyle elastyczna, że można ją modyfikować. Wanda

 

Wanda / 2018-09-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wizytę u dietetyka przekładałem parę miesięcy, w końcu się przemogłem i zadzwoniłem do kilku dietetyków. Pani Ela była najbardziej rzeczowa, powiedziała co należy przygotować na pierwszą wizytę, a później poszło z górki i pomimo trudnego dla mnie roku idzie z górki cały czas :). Polecam !

 

Bartosz / 2018-10-10

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki pani Ani udało mi się zrzucić już 5 kg w ciągu zaledwie miesiąca, mimo insulinooporności. Pani Ania układa tak dietę, że posiłki zawierają składniki które lubię, tak więc nie trzeba zmuszać się do jedzenia rzeczy za którymi nie przepadamy. Naprawdę polecam wszystkim :)

 

Katarzyna / 2018-10-31

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam wspolprace z Panią Anią. Fajnie ulozony program zywieniowy, smaczne potrawy i latwe do wykonania. Wystarczy tylko jeszcze wlasna determinacja i systematycznosc i widac efekty.

 

Agata / 2018-11-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Programy żywieniowe Pani Elżbiety sa proste w przygotowaniu, smaczne i pożywne. Osiągniecie postawionego celu wagi ciała przychodzi zgodnie z planem bez cierpienia i wyrzeczeń.

 

Mariusz / 2018-11-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest konkretna i rzeczowa.Wizyty odbywają się w bardzo miłej atmosferze. W diecie uwzględnione są moje indywidualne preferencje. Dobrze dobrany jadłospis, smaczne i łatwe w przygotowaniu posiłki.Sposób wykonania jest dokładnie opisany. Dieta urozmaicona i skuteczna. Szczerze polecam

 

Zofia / 2018-11-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zaproponowany program żywieniowy jest spersonalizowany, a przygotowywanie dań z przepisów nie sprawia trudności. Cel który sobie założyłem został osiągnięty bez większego trudu. Jednak największą zaletą współpracy z Panią Elżbietą była zmiana nawyków żywieniowych i poprawa samopoczucia. Polecam!

 

Aleksander / 2018-11-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Zaproponowany program żywieniowy jest spersonalizowany, a przygotowywanie dań z przepisów nie sprawia trudności. Cel który sobie założyłem został osiągnięty bez większego trudu. Jednak największą zaletą współpracy z Panią Elżbietą była zmiana nawyków żywieniowych i poprawa samopoczucia. Polecam!

 

Aleksander / 2018-11-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta przygotowana przez Panią Elżbietę jest perfekcyjna. Posiłki nie są trudne w przygotowaniu oraz nie są nudne. Cały proces opiera się na tym aby zmienić swoje podejście do jedzenia. Polecam wizytę u Pani Elżbiety każdemu, kto chce zmienić swoje nawyki żywieniowe oraz zrzucić zbędne kilogramy.

 

Marcin / 2018-12-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nie wierzyłam już, że mając zespół immunologiczny mogę jeszcze zapanować nad samopoczuciem i wagą. Ogromnie dziękuję pani Izabeli za wsparcie i rozmowy. Jest pani nieoceniona. Bez pani nie podjęłabym nawet próby. Dziękuję i życzę wielu sukcesów.

 

Ewelina / 2018-05-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dopiero zaczynam dietę i już jestem pod wrażeniem. materiały pięknie przygotowane i wydane, jadłospis wygląda łatwo i czytelnie. Zobaczymy na ile mi się uda, pozdrawiam :)

 

Klaudia / 2018-05-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc! Myślałem że człowiek zapracowany jak ja nie poradzi sobie z przygotowaniem tylu posiłków. Nic bardziej mylnego. Łatwo i smacznie. Polecam wszystkim. Pozdrawiam K.

 

Krystian / 2018-04-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

WITAM WSZYSTKICH,KTORZY CHCĄ SCHUDNĄC. DOBRZE TRAFILIŚCIE.WIEM CO MÓWIĘ 20KGMNIEJ, A MAM 55 LAT. KIEDYŚ TO BYŁ DLA MNIE KOSMOS.Z POMOCĄ P.ELI UDAŁO SIĘ BEZ BÓLU. WYNIKI BADAŃ JAK U NASTOLATKI.POSIŁKI SMACZNE I SZYBKIE DO PRZYGOTOWANIA NO I NIE RYJNUJĄ PORTFELA.POLECAM. JOLANTA.

 

Jolanta / 2018-12-30

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna to świetny dietetyk z indywidualnym podejściem do pacjenta. W miłej atmosferze pomaga osiągnąc założone cele. Wyrozumiała i pomocna w każdej sytuacji, tym samym wspaniale motywuje do zmian. Polecam z czystym sumieniem!

 

Marta / 2019-01-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna to świetny dietetyk z indywidualnym podejściem do pacjenta. W miłej atmosferze pomaga osiągnąc założone cele. Wyrozumiała i pomocna w każdej sytuacji, tym samym wspaniale motywuje do zmian. Polecam z czystym sumieniem!

 

Marta / 2019-01-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna to świetny dietetyk z indywidualnym podejściem do pacjenta. W miłej atmosferze pomaga osiągnąc założone cele. Wyrozumiała i pomocna w każdej sytuacji, tym samym wspaniale motywuje do zmian. Polecam z czystym sumieniem!

 

Marta / 2019-01-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam panią Elżbietę. Pełen profesjonalizm, cenne rady, uśmiech i indywidualne podejście do pacjenta. Pomogła mi zrozumieć jakie błędy żywieniowe popełniałem. Dzięki opiece pani Elżbiety można schudnąć i osiągnąć wymarzoną wagę i sylwetkę.

 

Michał / 2019-01-13

bardzo dobry

opinia z serwisu

Na dietę wysłał mnie lekarz, dzięki współpracy z dietetykiem moje jelita funkcjonują znacznie lepiej. Dziękuję za wskazówki i nieocenioną pomoc. Na pewno będę się trzymał zaleceń. Pozdrawiam

 

Marcin / 2018-03-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc i wsparcie, za cierpliwość i za to że zawsze mogę zapytać. Cukrzyca nie jest łatwa w życiu, a jednak można chociaż częściowo zapanować, no i waga też spada. Dziękuję.

 

Bogdan / 2018-02-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc, 14kg mniej-lepsze samopoczucie, uśmiech na twarzy. Pani Izo wszystkiego najlepszego, bo to co osiągnęłam to efekt naszej miłej współpracy.

 

Henryka / 2017-12-17