OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńską.Pani Ela nauczyła mnie zdrowego odżywiania.Ubyło mi 18kg,wyniki badań wróciły do normy.Jest super,ma w sobie dużo empatii,umie słuchać pacjenta.Jest miła,profesjonalna i ma ogromną wiedzę.Jeżeli ktoś szuka dobrego dietetyka to polecam Panią Elę.

 

Anna / 2017-10-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam, fachowe porady, mile przyjęcie pacjenta. Bardzo rzeczowa Pani dietetyk. Program żywieniowy jest latwy w przygotowaniu , a posilki sa smaczne i obfite. Przy odrobinie chęci na efekty nie trzeba długo czekać.

 

Małgorzata / 2017-10-16

bardzo dobry

opinia z serwisu

Szczerze polecam Poradnie Dietetyczna Natura Dietetyk Pniewy. Czytając poniższe komentarze to raczej nic nowego nie "wniosę do sprawy". Pani Alicja jest osobą bardzo miłą i kompetentna. Potrafi człowieka zmotywować, a najpierw cierpliwie wysłuchać, będąc przy tym wyrozumiała. Jem produkty, których wcześniej bym nie spróbowała (w ciemno myśląc, że mi nie smakują). Nie będę dalej słodzić...jeśli szukacie dietetyka, który pomoże to właśnie Pani Alicja :)

 

Aleksandra Błaszyk / 2017-06-07

bardzo dobry

opinia z serwisu

Naprawę bardzo polecam z korzystania z usług tej poradni. Dania z jadłospisu bardzo mi smakują i co najważniejsze nie chodzę głodna, co zdarzało się przy wcześniejszych próbach zrzucenia zbędnych kilogramów. Bardzo miła atmosfera przy wizytach kontrolnych, a Pani Alicja to wspaniała, zawsze uśmiechnięta osoba, która zawsze służy radą, również między wizytami i potrafi poświęcić swój wolny czas, by wyszukiwać i przesyłać ciekawe przepisy.

 

Agnieszka Rojewska / 2017-04-03

bardzo dobry

opinia z serwisu

Mam na imię Anna mam 53lata. Próbowałam schudnąć wielokrotnie, głównie przez ograniczanie ilości spożywanego jedzenia, oraz nie podjadanie wieczorami. Z racji wagi odczuwałam duży dyskomfort psychiczny a także fizyczny np. chrapanie w nocy. Do pomocy dietetyka nie byłam do końca przekonana, gdyż obawiałam się, że będę musiała chodzić głodna albo myślałam, że proces utraty wagi będzie wiązał się z dużym wysiłkiem fizycznym, ćwiczeniami itp. Moją główną motywacją do schudnięcia było zbliżające się wesele syna. Jak każda kobieta a tym bardziej matka weselna chciałam dobrze wyglądać w tym ważnym dniu. Do Natura Dietetyk w Międzychodzie pierwszy raz pojechałam w marcu 2016r. Od początku zwróciłam uwagę na pełen profesjonalizm pani dietetyk mgr Alicji Borowskiej. Podstawą sporządzenia diety były wyniki badań laboratoryjnych krwi oraz diagnoza dietetyczna. Nie chodziłam głodna, posiłki były dobrze zbilansowane, nie czułam się słabo (jak w przypadku diety Dukana). W pierwszym miesiącu schudłam 4 kg, do wesela syna schudłam 14 kg. Podkreślę, że pani dietetyk zawsze dbała o to żeby spalana zostawała tkanka tłuszczowa a nie mięsnie. Teraz staram się utrzymać swoją wagę. Schudnięcie bardzo poprawiło moje samopoczucie, ustąpiło chrapanie i bardziej akceptuje samą siebie. Przez okres ośmiu miesięcy schudłam ponad 20 kg!! Wiek metaboliczny obniżył się u mnie znacznie. Naprawdę polecam bądźcie wytrwali!!

 

Anna / 2017-02-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Z ręką na sercu mogę polecić Poradnia Dietetyczna Natura Dietetyk, każdej osobie zmagajacej sie z zbędnymi kg. Fachowe podejście do sprawy, smaczny jadłospis i mila atmosfera przy każdej wizycie kontrolnej. Jeszcze raz goraco polecam i nie ma na co czekać do dzieła

 

Agnieszka Łodyga / 2017-01-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam Natura Dietetyk. W łatwy sposób można pozbyć się zbędnych kg i poprawić swoje samopoczucie. Pani Alicja to bardzo mila, uśmiechnięta osoba, która zawsze służy fachową pomocą. Poradnia spełnia najważniejsze dla mnie kryteria: dyskrecja, fachowe pomiary, łatwa, szybka i bardzo czytelna dieta. Plusem jest również Natura Spa- miejsce, w którym można się naprawdę zrelaksować. Ze spotkań zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy:)

 

Marzena E. / 2017-01-13

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam wszystkim poradnię dietetyczną Natura Dietetyk. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania Pani Dietetyk, która mimo młodego wieku ma ogromna wiedzę i potrafi ją w łatwy i przystępny sposób przekazać. Jestem świadoma, jakie błędy żywieniowe popełniałam i wiem, że z niewielkim wysiłkiem można schudnąć nawet po 50-stce. Dziękuję za wsparcie i motywację. Pozdrawiam

 

Mirosława M. / 2017-01-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Rok temu zacząłem aktywnie uprawiać sport, dlatego potrzebowałem dobrego programu żywieniowego, aby nabrać więcej tkanki mięśniowej. W krótkim czasie mi się to udało, a do tego zgubiłem kilka kg tkanki tłuszczowej. Jestem bardzo zadowolony z efektów, dlatego polecam znajomym tę poradnię.

 

Mateusz / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo się cieszę, że trafiłem do poradni pani Katarzyny Michałowskiej. Żałuję, że wcześniej nie podjąłem żadnego kroku, aby zmienić coś w swoim życiu. Od pierwszej wizyty minęły dwa miesiące, a ja zgubiłem 7 kg. To dla mnie duże osiągnięcie i już czuję się lepiej. Nie sądziłem, że jedząc smacznie i do syta można schudnąć.

 

Marek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Poradnię dietetyczną w Pniewach poleciła mi moja koleżanka. Próbowałam się odchudzać sama, ale wszelkie próby kończyły się niepowodzeniem. Nie była to też moja pierwsza wizyta u dietetyka, więc byłam nastawiona nieco sceptycznie. Przeżyłam miłe zaskoczenie już po pierwszej wizycie. Nareszcie zrozumiałam, że aby osiągnąć wymarzoną sylwetkę trzeba się zdrowo i racjonalnie odżywiać. Mój program żywieniowy jest idealnie dopasowany do mojego trybu życia i wcale nie czuję, że jestem na diecie. Dziękuję za wszystkie rady, wsparcie i jestem przekonana, że tym razem uda mi się osiągnąć wymarzony cel. Pozdrawiam

 

Paulina / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Na wizytę w Poradni Dietetycznej zdecydowałam się przede wszystkim w celu zmiany nawyków żywieniowych i przy okazji utraty wagi. W kilka dni po wizycie otrzymałam zestaw bardzo ciekawych i smacznych przepisów. Moja Pani dietetyk jest bardzo kompetentna, a dieta przez nią ułożona jest różnorodna. Posiłki, uwzględniające preferencje żywieniowe oraz styl życia są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Gorąco polecam, każdemu kto chce zdrowo i pysznie się odżywiać:)

 

Ania / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam chciałabym gorąco polecić moją dietetyczkę panią Katarzynę jest bardzo sympatyczna dzisiaj miną tydzień od mojej diety dania są bardzo smaczne i sycące jak zjem obiad to muszę chwilkę odpocząć ponieważ jestem taka pełna od tego dania a za 3 godziny nie wiem czy zmieszczę ale idę na spacer rower czy robię coś innego i jest ok' Już nie podjadam między posiłkami jestem porostu najedzona wczoraj się ważyłam i przez tydzień schudłam 1,5 kg a jak zaczęłam ważyłam 83,3 a teraz 81,8 8 mam następna wizytę zobaczymy czego mi ubyło a przybyło polecam ;)

 

Irena / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Miła obsługa pacjenta dobrze dobrana dieta, fachowa pomoc.

 

Joanna Biskup / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam! Pani dietetyk to bardzo miła i sympatyczna osoba. Ceni się jej indywidualne podejście i zaangażowanie. To bardzo pomaga w realizacji założonego celu. Mój cel już prawie osiągnięty - zwiększyłem masę mięśniową kosztem tkanki tłuszczowej w szybki i bezpieczny sposób. Czuję się świetnie! Dziękuję za pomoc.

 

Paweł / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolony z wizyt w poradni Dobry Dietetyk w Pniewach. Pani Katarzyna udzieliła mi cennych wskazówek i pokazała jak niewiele chęci i wkładu potrzeba, aby zmienić swoje nawyki i poprawić samopoczucie. W krótkim czasie moja waga spadła, dolegliwości zmniejszyły się, a co najważniejsze wyniki cholesterolu i inne parametry uległy poprawie. A nie wierzyłem, że to możliwe. Dziękuję.

 

Sławomir / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nareszcie nie boję się jeść. Wiedza jaką przekazała mi Pani Kasia pozwala mi nie tylko chudnąć, ale prowadzić normalne życie bez lęku o kolejne kilogramy. Bardzo cenię sobie tą współpracę, daje mi poczucie bezpieczeństwa, a to przynosi efekty:)

 

Anna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam pod skrzydła pani Kasi. W krótkim czasie zgubiłam 9 kg, dzięki łatwej i szybkiej w przygotowaniu diecie wszelkie moje dolegliwości minęły i czuję się rewelacyjnie w swoim ciele. Pani Kasia udzielała mi niezbędnych porad, aby osiągnąć jak najlepsze efekty podczas stosowania diety. Bardzo miła i życzliwa osoba. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

 

Marzena / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

To co ważne, to poczucie bezpieczeństwa jakie dają mi wizyty u Pani Katarzyny. Wiem, ze nawet jeśli popełnię jakiś błąd pani Kasia szybko go wychwyci. Dba o to, żeby przez całą kurację przejść sprawnie i z jak najlepszym wynikiem. Mój wynik - 9 kg w 2 miesiące!

 

Iwona / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wizytę oceniam na 5+. Zostałam bardzo miło przyjęta... Rozmowa przebiegala sprawnie i konkretnie. Odczulam zainteresowanie moją osobą..moim problemem...I w dużej mierze już na 1 wizycie kilka wskazówek i podpowiedzi. Chętnie polecę gabinet znajomym i rodzinie. Pozdrawiam

 

Andrzejak / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Kasia to najmilsza osoba w moim otoczeniu. Poszłam do poradni, borykając się z otyłością juz 2stopnia, Pani Kasia swym dobrym słowem i darem przekonywania doprowadziła do tego ze dziś jestem lżejsza o 16 kg!!!! Z otyłości zeszłam na nadwagę. Mój wiek metaboliczny spadł :-) ja zaczęłam się zdrowo i racjonalnie odżywiać, nie mówię że nie było ciężkich chwil, były, lecz Pani Kasia to złoty człowiek i nie wiem jak to robi ale sprawiła ze znów walczę :-). Jeszcze sporo mam do zgubienia ale wiem ze z Panią Kasia dam rade. Bardzo profesjonalna i konkretna osoba, widać że zależy Jej na dobru pacjenta i jego szczęściu. Pani Kasia tryska wewnętrznym ciepłem i spokojem. Bardzo polecam, jeśli nie możesz schudnąć a stosujesz juz diety od 15 lat to Pani Kasia na pewno Ci pomoże.

 

Sylwia / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam. Miła,otwarta osoba, która wysłucha, w sposób rzeczowy i prosty odpowie na wszystkie pytania. Potrafi zmotywować, oprócz diety i wytycznych daje duże wsparcie. Bardzo dziękuję:)

 

Anna / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Gorąco polecam wizytę u pani Katarzyny, profesjonalna analiza i pomiary oraz szczegółowe wyjaśnienia pomogły mi zrozumieć wiele błędów jakie popełniałem do tej pory. Smaczna, zdrowa przede wszystkim normalna dieta, bez wydziwiania sprawia, że jem i chudnę i jestem coraz bliżej wymażonej sylwetki.

 

Irek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Każda wizyta w poradni pani Kasi motywuje do jeszcze większej pracy. Bywałem już na różnych dietach i niestety zapał bardzo szybko się kończył. Teraz jest inaczej, bo Pani Kasia prowadzi mnie już pół roku. W tym czasie pod jej okiem schudłem 20 kg i to jeszcze nie koniec. Pani Kasia pokazała mi, że można jeść, czuć się lepiej a przy tym chudnąć. Dziękuję bardzo!

 

Maciej / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią Katarzynę Michałowską bardzo miła i sympatyczna współpraca...indywidualne i profesjonalne podejście do klienta daje poczucie bezpieczeństwa i komfortu. Solidna ocena sposobu żywienia i eliminacja błędów popełnianych w diecie. Odpowiednio dostosowana dieta daje efekty ale trzeba sumienie przestrzegać zaleceń. Więc jak ktoś chce zawalczyć o zdrowy sposób odżywiania to jest to osoba godna polecenie współpraca rewelacyjna. Składam serdeczne podziękowania Pani Katarzynie o to ,że każdego dnia walczy ze mną o moje zdrowie :)

 

Karolina / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Po wielu dietach-cud :( które próbowałam.przenosiły jedynie efekt jo-jo .Gdy trafiłam do gabinetu Pani Kasi otrzymałam dietę bez wielkiego wysiłku jem smacznie i do syta..Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza..Stały kontakt z Panią Kasią na pewno pomaga przy pracy nad sobą..okazało się że odchudzanie może być całkiem przyjemnie i efektowne.W mojej sytuacji jest ciężej ponieważ w żaden sposób nie mogę ćwiczyć gdyż jestem krótko po operacji kręgosłupa ale to nie jest żadna wymówka :). Dzięki Pani Kasi wytrwałam w diecie i dalej walczę .kilogramy uciekają wraz z czasem z czego jestem bardzo dumna .Pozdrawiam Panią Kasię i wszystkich walczących z nadwagą

 

Bożena / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Na wstępnie chciałbym bardzo podziękować Pani dietetyk za przygotowanie do tegorocznego sezonu startowego pod kątem żywieniowym, a niezdecydowanym polecić poradnię, gwarantując fachową poradę i miłe przyjęcie. Od kilku lat biorę udział w zawodach biegowych i triathlonach. Jak wiadomo w sportach wytrzymałościowych żywienie odgrywa bardzo ważną rolę. Związane jest to z koniecznością dostarczenia do organizmu odpowiedniej ilości składników dających energię do wielogodzinnych treningów, oraz składników mineralnych, których niedobór może powodować np. kurcze mięśni. Odpowiednio zbilansowana dieta, wpływa także na okres regeneracji, co przy 5 lub 6 treningach w tygodniu odgrywa bardzo ważną rolę. Dzięki diecie przygotowanej w poradni oraz treningom, udało mi się w tym roku pobić rekord życiowy w półmaratonie, oraz ukończyć zawody triathlonowe na dystansie długim – 226km. Natomiast badania kontrolne wykazały obniżenie masy tłuszczu w organizmie i przyrost tkanki mięśniowej. Już po pierwszym spotkaniu, w trakcie przygotowywania diety, pojawiły się komplikacje. Wystąpiły u mnie objawy choroby, na którą istotny wpływ ma właśnie to co jemy. Pani dietetyk wzięła pod uwagę tą informację i sprawnie przekonfigurowała dietę, tak aby nie było w niej składników, których nie powinienem spożywać. Jeszcze raz, bardzo dziękuję i polecam!!!

 

Tomek / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Katarzyna jest osobą bardzo otwartą i kontaktową. Jako dietetyk fachowa, rzeczowa i kompetentna a jednocześnie cierpliwa, wyrozumiała i wspierająca. Potrafi zmotywować do pracy nad sobą, przez co wspólnie dążymy do wyznaczonego celu.Z pomocą Pani Kasi schudłam już 14 kg (w 3 miesiące) i pracujemy dalej.. a ja czuję się inną osobą..Gorąco polecam wszystkim, którzy źle się czują w swoim ciele..

 

Barbara / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Od miesiąca jestem pod opieką dietetyczki, pani Katarzyna Michałowskiej. Trafiłam do poradni, ponieważ nie mogłam sama spowodować spadku swojej wagi. Pani Katarzyna w sposób profesjonalny zajęła się mną. Dokonała pomiarów, przeprowadziła dokładny wywiad oraz zmotywowała na tyle, że pokonuję swoje słabości i małymi kroczkami podążam do celu. Nie dowierzałam, że można jeść i chudnąć.....Naprawdę polecam....

 

Maria / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dokładna analiza składu ciała, świetnie ułożona, dopasowana do mnie dieta, przesympatyczna, bardzo kompetentna osoba w przytulnym gabinecie,a przede wszystkim skuteczny terapeuta. Czuć wysoką jakość.Tego szukałam

 

Monika / Archiwalna