OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nie wierzyłam już, że mając zespół immunologiczny mogę jeszcze zapanować nad samopoczuciem i wagą. Ogromnie dziękuję pani Izabeli za wsparcie i rozmowy. Jest pani nieoceniona. Bez pani nie podjęłabym nawet próby. Dziękuję i życzę wielu sukcesów.

 

Ewelina / 2018-05-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dopiero zaczynam dietę i już jestem pod wrażeniem. materiały pięknie przygotowane i wydane, jadłospis wygląda łatwo i czytelnie. Zobaczymy na ile mi się uda, pozdrawiam :)

 

Klaudia / 2018-05-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc! Myślałem że człowiek zapracowany jak ja nie poradzi sobie z przygotowaniem tylu posiłków. Nic bardziej mylnego. Łatwo i smacznie. Polecam wszystkim. Pozdrawiam K.

 

Krystian / 2018-04-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Na dietę wysłał mnie lekarz, dzięki współpracy z dietetykiem moje jelita funkcjonują znacznie lepiej. Dziękuję za wskazówki i nieocenioną pomoc. Na pewno będę się trzymał zaleceń. Pozdrawiam

 

Marcin / 2018-03-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc i wsparcie, za cierpliwość i za to że zawsze mogę zapytać. Cukrzyca nie jest łatwa w życiu, a jednak można chociaż częściowo zapanować, no i waga też spada. Dziękuję.

 

Bogdan / 2018-02-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za pomoc, 14kg mniej-lepsze samopoczucie, uśmiech na twarzy. Pani Izo wszystkiego najlepszego, bo to co osiągnęłam to efekt naszej miłej współpracy.

 

Henryka / 2017-12-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuje za pomoc, to duża zmiana. Sam nie poradziłbym sobie. Polecam.

 

August / 2017-12-07

bardzo dobry

opinia z serwisu

Uprzejmie dziękuje za uzyskaną pomoc oraz wsparcie. W podzięce chylę głowę.

 

Darek / 2017-12-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Udało się! Zaszłam w ciążę po 4 miesiącach żywienia pod kontrolą i utraty wagi. Jestem wdzięczna.

 

Ada / 2017-11-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

10 kg mniej, marzenia się spełniają :) Wiele dobrego życzę. Dziękuję.

 

Emilka / 2017-11-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Straciłam 14 kilogramów!! sama nie wierzę... nie jestem solidną osobą a jednak się udało. Na tej diecie nie czułam wyrzeczeń, niczego nie brakowało i najważniejsze.... łaknienie na słodycze zniknęło! Oby tak dalej:) Będę się trzymała tego czego się nauczyłam. Dziękuję i szczerze polecam !!

 

Justyna / 2017-10-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Nie sądziłem, że odchudzanie to takie dobre jedzenie... i tak dużo :D Mega pozytyw! Polecam!!!

 

Jaro / 2017-08-30

bardzo dobry

opinia z serwisu

Straciłem 17 kilo tylko dzięki pani Izie i jej uporowi. Dwa razy byłem gotów się poddać, ale teraz jestem bardzo zadowolony, z wagi poniżej stówki i z samopoczucia. Dziękuję pani Izabeli i polecę każdemu kto zapyta. Pozdrawiam.

 

Darek / 2017-06-09

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jeśli ja sobie poradziłam z moją niesystematycznością to muszę to nazwać cudem. Jestem zadowolona nie tylko z utraty masy. 8,5Kg mniej!!! ale z tego najbardziej że już wiem gdzie popełniałam błędy i nigdy już do tego nie wrócę, obiecuję :)

 

Paulina / 2017-04-05

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki wsparcia i pomoc które uzyskałam mojej pani dietetyk- nie tylko odzyskałam chęci do życia ale dowiedziałam się że dieta może być też smaczna.Dziękuje

 

Ania / 2017-03-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pierwsze co uzyskałem na diecie to dobre samopoczucie, a za nim przyszła utrata wagi. Jem smacznie, łatwe i proste dania a dla mnie to najważniejsze.

 

Marcin / 2017-03-08

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki pomocy i wsparciu pani dietetyk odzyskałem swoją formę, 22 kg mniej! Jednak bez stałej opieki nie dałbym rady.. jeszcze raz dziękuję!. Krzysztof

 

Krzysztof / 2017-02-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Odchudzanie mamy karmiącej wydawało mi się niemożliwe. Nie dość że straciłam to co po ciąży mi zostało to jeszcze niunio smacznie śpi, ustały kolki i płacze. I było naprawdę smacznie. Dziękuje!

 

Katarzyna / 2017-02-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Działa chociaż nie ćwiczę, za mną dopiero 1 miesiąc, ale mam prawie 6 kilo mniej i czuję się świetnie.

 

Emil / 2017-02-12

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam z czystym sumieniem, pysznie, zdrowo i bez wyrzeczeń. Pani Iza motywuje nieustannie, ale bez nacisku. Polecam i dziękuję.

 

Ola / 2017-01-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

Szczerze polecam podjęcie kuracji w tej poradni. Dieta jest idealnie dopasowana do moich potrzeb i smaku. Dania wegetariańskie są jeszcze smaczniejsze a moje samopoczucie jest dużo lepsze niż było dawniej. Zachęcam!

 

Monika / 2016-12-06

bardzo dobry

opinia z serwisu

MIESIĄC ODCHUDZANIA 10 KG MNIEJ . BARDZO MIŁA PANI DIETETYK . DOBRZE DOPINGUJE . WIELKI POZYTYW POLECAM .

 

Daniel / 2016-10-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem na diecie od miesiąca i mam dobre efekty.A to cieszy najbardziej i dobrze świadczy o prowadzącym dietetyku.Pani Iza jest rzeczowa,kompetentna i miła.Mnie cieszy to, że nie krytykuje gdy coś robię nie tak.Wysłucha i powie co poprawić poprawić, czego nie robić.Gorąco polecam.

 

Małgorzata / 2016-10-11

bardzo dobry

opinia z serwisu

Wspaniała opieka i atmosfera , dzięki niej na pewno osiągnę zaplanowany cel

 

Krystyna / 2016-09-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję bardzo za opiekę i wsparcie. Moja kuracja dobiegła już końca. Czuję się o wiele lepiej, wyniki badań wróciły do normy a co najważniejsze jest mnie znacznie mniej tu i tam.

 

Dorota / 2016-09-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję za bezcenną pomoc, teraz już sama potrafię właściwie zadbać o swoje żywienie. Czuję się o wiele lepiej i mam więcej energii. Pozdrawiam

 

Dagmara / 2016-09-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Izabelą Motyką. Bardzo cenię jej porady, dzięki którym zrobiłam duże postępy.

 

Żaneta / 2016-08-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo kompetentna osoba. Pani Izabela całym sercem jest oddana pracy i miła.

 

Małgorzata / 2016-07-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta odmieniła moje życie. Zyskałam na pewności siebie, dodała mi wigoru, odwagi i śmiałości. Jestem zadowolona z efektów i profesjonalnej obsługi.

 

Mirosława / 2016-07-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Osoba godna polecenia. Pomoże rozwiązać każdy problem i dobrać odpowiednią dietę. Zawsze ma czas dla pacjenta.

 

Ania / 2016-07-24